Renovering af hus i Faxe, Rønnede og Næstved

Trænger dit hus til en renovering i hele eller dele af huset? Bodeholt Trædesign har erfaring med alle dele af boligrenovering

Vi er klar til renovering af hus i Vordingborg & Næstved

Med massiv erfaring fra byggebranchen gennem mange år, er Bodeholt Trædesign det oplagte valg til at stå for renovering af hus, uanset om det drejer sig om enkelte entrepriser, eller huset skal have en større omgang.

Som tømrer og certificeret isolatør kan vi klare alle opgaver ved renovering af hus. Og samtidig sætter vi en ære i at gøre det i dialog med dig, så dine behov og forventninger er det, der styrer byggeprocessen ved renovering af hus.

En boligrenovering kan omfatte stort set alt – Bodeholt Trædesign har ekspertise i bl.a.

  • Loftrum og hulmursisolering – vi er uddannede og certificerede Knauf-isolatører
  • Montering & udskiftning af køkkener, døre og vinduer
  • Gulve, lofter og vægge – lægning og opsætning
  • Alt inden for tagarbejde – nyt tag og tagrenovering
  • Montering af døre og vinduer
  • Diverse hegn
  • Carport/garager
  • Træterrasser/udestuer
  • Renovering af hus og restaurering af hus generelt – kun fantasien sætter grænsen

Renovering af hus er også godt for pengepungen

Med det genindførte håndværkerfradrag er der fradrag for arbejdslønnen på op til kr. 12.000 pr. voksen person i husstanden. Samtidig vil mange af entrepriserne ved renovering af hus medføre en lavere varmeregning på grund af de energibesparende foranstaltninger. Det er en win-win situation økonomisk på både den korte og den lange bane.

Har du lige overtaget et ældre hus, eller står du og skal sælge? Uanset hvad årsagen er, kan Bodeholt Trædesign stå for renovering af hus og påtager sig gerne at drøfte forskellige ideer med dig. Måske har vi øje for et par løsningsmuligheder eller forslag, du ikke selv havde set? En renovering af hus vil ofte give boligen et stort kvalitetsløft, som både øger husets værdi men også giver en større livskvalitet for dig, der skal bo i huset og nyde resultatet af kvalitetshåndværk hver dag.

Vi ved, at uanset hvor stor eller lille, opgaven er, er valget af den rette håndværker en tillidssag. Bodeholt Trædesign står for kvalitet, service og overholdelse af alle aftaler, både hvad angår priser og tidsfrister.

Hvis du skal have foretaget en større renovering af hus, er det smart at tingene foregår i den rigtige rækkefølge. Bodeholt Trædesign kan sammen med dig planlægge, hvornår de forskellige entrepriser skal gennemføres.

Læg din boligrenovering i trygge hænder

Vi kommer gerne for at drøfte med dig, hvordan du kan få et endnu bedre hus ved renovering af hus, og måske få nogle kvadratmeter ekstra? Bodeholt Trædesign har massiv erfaring med at opføre udestuer og træterrasser, som begge dele giver mere plads at være på. En udestue kan isoleres, så du kan bruge den året rundt, ligesom en træterrasse kan monteres med hele eller dele af den overbygget – et skønt sted at nyde morgenkaffen og de lyse sommeraftener.

Lad os drøfte renovering af hus, og hvad vi kan gøre for netop dit hus – vi kører i Faxe, Rønnede, Vordingborg og Næstved. Brug enten kontaktformularen her på siden eller giv os et ring på tlf. 24 26 47 44 , så kan vi give dig et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen, så ringer vi dig op

Kontaktformular

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Billeder af renovering

Vi ringer dig op - det er gratis

Det er gratis og uforpligtende at modtage et tilbud på din tømrer opgave