Profil

Tømrermester Rune Bodeholt

– solidt håndværk til priser der holder

Det vigtigste for mig som tømrer og snedker er at udføre solidt håndværk, der holder. Jeg tager nemlig mit fag seriøst og er meget ærekær i forhold til at kvaliteten af arbejdet. Det er samtidig det, der skaber tilfredse kunder og gør, at du får glæde af det udførte arbejde mange år frem.

Kunden i centrum

Det er ligeledes vigtigt for mig, at du får en god oplevelse med mig som håndværker. Det gode samarbejde starter altid med en god dialog, og når jeg har udført opgaven, rydder jeg naturligvis pænt op efter mig.

Priser der holder

Og så er jeg en mand af mit ord! Når jeg giver en pris, så holder den – hele vejen igennem. Og jeg beviser det gerne! Bare ring – så kommer jeg forbi og ser på projektet og giver et fornuftigt tilbud.

Hvad vi laver

Jeg hedder Rune Bodeholt, og jeg har drevet eget firma siden 2007 med dette sigte. Jeg klarer alle typer opgaver inden for tømrer -og snedkerfaget og udfører derudover også efterisolering i hulmure og på lofter.

Vores ekspertise omfatter bl.a.

– Loftrum og hulmursisolering (jeg er uddannet Knauf isolatør)
– Montering af køkkener, døre og vinduer
– Gulve, lofter og vægge
– Alt indenfor tagarbejde
– Diverse hegn
– Carport/garager
– Træterasser/udestuer
– Renovering og restaurering

Derudover udfører jeg mange snedkeropgaver, og jeg kan eksempelvis skabe lige præcis det spisebord, der passer ind i din dagligstue.

Vi kører ud i Valby, København & Nordsjælland

Du er velkommen til at kontakte os på:
​Telefon:
27 62 28 95
​E-mail:
info@byg-ide.dk

Herefter kan vi finde frem til en løsning, der passer til dine ønsker og behov samt en god pris.