Nyt tag i Faxe, Næstved og Rønnede

Går du og drømmer om et nyt tag? Lad Bodeholt Trædesign med massiv erfaring lægge nyt tag på hos dig!

Nyt tag er en stor beslutning – vi har ekspertisen

Det er ikke hver dag, man beslutter sig for at skulle have en renovering af tag. Måske er det første gang, du står over for at skulle have et nyt tag, og så ved du naturligvis ikke så meget om det. Derfor har du brug for god og ærlig vejledning, rådgivning og tillid til, at dit tag kommer i de bedste hænder. Bodeholt Trædesign garanterer dig, at vi udfører kvalitetsarbejde til en fornuftig pris og den aftalte tidsfrist når vi foretager en tagrenovering.

Typisk får man kun nyt tag 1 eller 2 gange i den tid, man bor i et hus. Derfor er det så meget mere vigtigt, at den store beslutning og arbejdet med tagrenovering lægges i hænderne på fagfolk, der ved, hvad de har med at gøre. Det gør vi i Bodeholt Trædesign.

Når du skal have nyt tag, er der flere faser:

 • Hvilken tagtype skal taget lægges i?
 • Hvordan med energien – skal der laves isolering under taget?
 • Hvordan skal taget se ud – det visuelle udtryk – så det passer sammen med huset og omgivelserne?
 • Hvad må det koste – der er forskel på prisen alt afhængig af, hvad du vælger?
 • Hvor lang tid må det tage – vi overholder altid tidsfrister!
 • Hvad skal du fremadrettet gøre for at vedligeholde taget bedst muligt?

Vi klarer gerne isolering – nu med håndværkerfradrag

Som certificerede Knauf isolatører med Supafil isolering kan vi gøre dine evt. hulrum under nyt tag, og andre steder i huset, tætte og tørre og dermed mindske dit energiforbrug væsentligt. På www.håndværker.dk har vi fem stjerner, og her kan du læse om, hvor tilfredse og positivt overraskede nogle af vores tidligere kunder er. Vi vejleder gerne, om det kan være en god ide at isolere under nyt tag i dit hus.

Bodeholt Trædesign har massiv erfaring med nyt tag og tagkonstruktioner. Sammen med dig kan vi drøfte, hvilken type tag, der vil passe bedst til dit hus – vi kan bl.a. lægge:

 • Betontage
 • Bølge-eternittage
 • Ståltage
 • Skiftertage
 • Tegltage

Ethvert godt samarbejde og ethvert godt byggeprojekt starter med dialog. Du har sikkert en idé, eller flere, om hvordan dit nye tag skal se ud. Lad os vejlede dig om overflade, struktur og fremtidig vedligeholdelse, også når et nyt tag er lagt.

Du skal være glad for et nyt tag – hver dag mange år frem

Vi sætter en ære i at levere kvalitetshåndværk, og sørger for altid at efterlade byggeområdet, hus og have pænt og ryddeligt. Vi er klar over, at det påvirker hele husets hverdag, mens lægning af nyt tag eller tagrenovering står på. Derfor har vi fokus på at være til mindst mulig gene for jer undervejs. Og så er det ikke festligt at stå uden tag over hovedet på noget tidspunkt af året. Derfor er en aftalt tidsfrist noget, vi overholder. Så du igen kan nyde at komme tørskoet under tag.

Lad os tale om nyt tag allerede i dag

Kontakt os via kontaktformularen her på siden, eller giv os et kald på tlf. 24 26 47 44 – måske er vi lige ude at kravle på et tag, så læg gerne en besked, og vi vender hurtigt tilbage.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen, så ringer vi dig op

Kontaktformular

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Billeder af tage

Vi ringer dig op - det er gratis

Det er gratis og uforpligtende at modtage et tilbud på din tømrer opgave