Montering af døre og vinduer i Faxe, Rønnede og Næstved

Skal det være flot og i høj kvalitet? Så lad Bodeholt Trædesign stå for montering af døre og vinduer.

Lad trygt os klare din montering af døre og vinduer

Som årene går, bliver de fleste døre og vinduer utidssvarende og utætte, ligesom de måske heller ikke længere passer til den stil, du gerne vil have huset i. Samtidig kan du spare mange penge på varmeregningen ved montering af døre og vinduer i de nye kvaliteter og design, der er på markedet i dag. Energivinduer er gode til at nedsætte varmeforbruget i huset og er ofte et foretrukken valg hos vores kunder.

Det er ærgerligt at se varmeregningen stige, fordi du fyrer for gråspurvene, og al din dejlige varme ryger ud gennem utætte døre og vinduer. Så er det måske tid til en udskiftning af begge dele?

Med det genindførte håndværkerfradrag kan du nu trække arbejdslønnen fra ved montering af døre og vinduer. Desuden kan du også fratrække arbejdslønnen ved udgifter til evt. klimaskærm i form af fx skodder, markiser, persienner og solfilm.

Lad Bodeholt Trædesign stå for montering af døre og vinduer, og du opnår

  • En smukkere facade – huset stiger i værdi, når det ser mere velholdt ud
  • En lavere varmeregning – nye døre og vinduer holder varmen inde, hvor den skal være
  • Udnyttelse af håndværkerfradrag til arbejdslønnen – i 2016 og 2017 op til kr. 12.000 pr. voksen i husstanden
  • Livskvalitet og daglig glæde over smukt håndværk

Bodeholt Trædesign har gennem årene opnået massiv erfaring i montering af døre og vinduer i Faxe, Rønnede, Vordingborg og Næstved, og vi har forslag og ideer til løsningsmuligheder, vi gerne drøfter med dig. Vi monterer alle former for vinduer og døre – fra de småsprossede bondehusvinduer over skrå loftvinduer til store panorama vinduer. Vigtigst for os er, at du er tilfreds med det arbejde, vi har lavet.

Uanset om det er et nyere eller et ældre hus, kan utætheder og skævheder opstå. Med stor erfaring i tømrerarbejde og udskiftning og montering af døre og vinduer kan Bodeholt Trædesign levere et stykke kvalitetsarbejde, så ethvert element vil sidde i huset, som om dit hus var født med det.

Montering af døre og vinduer er også en tillidssag

Du skal kunne føle dig helt tryg ved at lade Bodeholt Trædesign stå for entreprisen med montering af døre og vinduer. Lige så tilfreds som de kunder, der har givet Bodeholt Trædesign fem stjerner på www.håndværker.dk. Vi er ikke tilfredse, før du er det. Og sætter en ære i at efterlade hus og haveareal pænt og ryddeligt. Vi rydder op efter os. Og så holder vi så meget af det, vi laver, at vi møder hver dag med et smil.

Enhver god håndværksopgave starter med dialog. Vi vil gerne drøfte mulighederne for montering af døre og vinduer i dit hus eller din ejendom og naturligvis komme med et uforpligtende tilbud. Du vil blive overrasket over, hvor hurtigt du vil kunne mærke nye døre og vinduer på energiforbruget!

Kontakt os enten via kontaktformularen her på siden eller giv os et kald på tlf. 24 26 47 44 – vi kører ud i Faxe, og også gerne Rønnede, Vordingborg og Næsted for at montere døre og vinduer, som du ønsker det. Vi udfører også Gulve, Isolering, Nyt tag & renovering af hus.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen, så ringer vi dig op

Kontaktformular

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Billeder af døre og vinduer

Vi ringer dig op - det er gratis

Det er gratis og uforpligtende at modtage et tilbud på din tømrer opgave