Lægning af gulv i Faxe, Rønnede og Næstved

Vi klarer lægning af gulv af alle typer og i alle rum

Drømmer du om et nyt smukt gulv? Vælg Bodeholt Trædesign til lægning af gulv – det er ikke uden grund, vi har fem stjerner på www.håndværker.dk

Lægning af gulv med erfarne håndværkere

Bodeholt Trædesign har massiv erfaring i at arbejde med lægning af gulv samt efterisolering af gulv og rådgiver dig gerne om, hvilken type gulv, der vil passe bedst til netop dit behov og dine rum. Du kan vælge:

  • Massive trægulve – hvilken type planker, hvilken træsort?
  • Lamel- eller laminatgulve – hvilken tykkelse?

Det er ikke ligegyldigt, hvad du vælger til hvilket rum ved lægning af gulv. Du skal tænke over, hvor meget trafik der er i rummet, hvad rummet bruges til, hvad du foretrækker til de farver og det lys, der er i rummet, og ikke mindst hvordan du vil vedligeholde dit nye gulv.

Med massiv erfaring kan Bodeholt Trædesign vejlede dig om alle former for gulvtyper.

Gulvlægning i planker eller stave

Hvis du ønsker et massivt trægulv, kan du vælge mellem mange forskellige sorter til lægning af gulv. Du skal tænke på, hvor slidstærkt gulvet skal være. Fyr, gran og birk er lyse men også relativt bløde, mens bøg, eg og ask er lidt mørkere men også mere hårde og robuste. Så generelt – des mørkere træsort, des mere slidstærkt er gulvet. Vi laver alt inden for gulvarbejde og du er altid velkommen til at kontakte os på tlf: 24 26 47 44.

Et massivt trægulv kan lægges, så det fremstår helt råt, måske sæbebehandlet eller klar til lakering. Valget er dit. Ved lægning af gulv i massivt træ har du muligheden for senere at få slebet gulvet af, når det med årene er blevet mere slidt – det kan jo ikke undgås. Massive trægulve tåler afslibning flere gange.

Et lamel- eller laminatgulv kan lægges, så det næsten ligner et massivt gulv, og er oftere en billigere løsning. De fleste lamelgulve kan tåle at blive slebet ganske få gange, mens laminatgulve ikke tåler afslibning.

Du skal blive mere end tilfreds med vores lægning af gulv

Bodeholt Trædesign sætter en ære i at lægge et gulv, du bliver glad for mange år fremover. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og er først tilfredse med vores gulvarbejde, når du er det.

Vi kan også klare de hjørner, der driller – og de skæve rum i gamle huse. Mange lidt ældre huse har ofte rum med vægge og gulve, der ikke ligger helt vinkelret på hinanden. Det er intet problem for Bodeholt Trædesign, og når vi er færdige med lægning af gulv, vil det se ud som om, dit hus er født med det.

Lad Bodeholt stå for lægning af gulv – få et tilbud

Bodeholt Trædesign har hjulpet mange med lægning af gulv – og lever af gulvarbejde for tilfredse kunder i bl.a. Faxe, Rønnede, Vordingborg og Næstved. Derfor har vi også fem stjerner på www.handværker.dk. Lad os give dig et uforpligtende tilbud – kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring på tlf. 24 26 47 44 – så kigger vi forbi! Udover lægning af gulv så udfører vi også isolering, Nyt tag, renovering af hus & Døre og vinduer.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen, så ringer vi dig op

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Billeder af gulve

Vi ringer dig op – det er gratis

Det er gratis og uforpligtende at modtage et tilbud fra Byg & Ide