Isolering i Faxe, Næstved og Rønnede

Er det ikke på tide at gøre noget godt for både dit hus og din pengepung?

Hvis din bolig er utæt, kan det koste dig rigtig meget på varmeregningen og der er meget at spare ved at energioptimere. Og når først fugt og utætheder får lov at gro, er der ikke langt til skimmelsvamp og dårligt indeklima. Bodeholt Trædesign er verdensmestre i isolering, og har fået fem stjerner på håndværker.dk. Det er vi stolte af!

En af de kunder, vi har udført isolering hos, skrev:

”Vi fik foretaget isolering af hulmur og loftrum. Arbejdet er udført særdeles tilfredsstillende. Både rådgivning og det endelige resultat er vi meget tilfreds med. Arbejdet er udført på en facon, så vi i dag rent kosmetisk ikke kan se, at der er foretaget noget. Bodeholt har vores fulde anbefaling.”

Knauf-isolatører med Supafil isolering

Hos Bodeholt Trædesign er vi uddannede Knauf-isolatører med Supafil isolering. Supafil isolering er en løs glasulds granulat til mekanisk indblæsning, som er fantastisk, fordi det er udviklet med optimale varmeisolerende egenskaber og fremragende dæknings- og indblæsningsegenskaber.

Der er store fordele:

  • Væsentlige energibesparelser
  • Det er fremstillet af genbrugsglas
  • Det er velegnet til nye og eksisterende bygninger
  • Det er hurtigt og nemt at installere og kan installeres både indefra og udefra
  • Det er Euroclass A 1 brandklassificeret
  • Det er en tør installationsproces

Derfor kan vi som certificerede Knauf-isolatører med Supafil isolering tilføre din bolig merværdi og samtidig reducere dine varmeudgifter betydeligt allerede fra første dag.

Når du vælger at få foretaget en isolering, efterisolering eller hulmursisolering, vil du også bedre dit indeklima næsten uanset, hvor lidt isolering, du vælger.

brochure_1
brochure_2
brochure_3

Lad varmen blive i huset og pengene på kontoen

Med det genindførte håndværkerfradrag kan du nu trække arbejdslønnen fra til isolering – med helt op til kr. 12.000 pr. voksen person i husstanden! Det gør det hele lidt sjovere.

Vidste du at

Hvis man energiforbedrer sin bolig, får man tilskud fra energiselskaberne på ca. 25 øre pr sparet KWH. Så jo større energibesparelse, jo større tilskud. Det gælder bl.a. efterisolering og udskiftning af vinduer.
Husk, at energitilskud skal søges, inden opgaven påbegyndes, ellers gives der ikke tilskud.

Vi klar til at lave isolering hos dig

Vil du gerne kunne bo tæt og trygt, så lad os komme med et uforpligtende tilbud – kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring på tlf. 24 26 47 44 . Så er din isolering på vej! Udover isolering laver vi også Gulve, døre & vinduer, Nyt tag & renovering af hus.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen, så ringer vi dig op

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi ringer dig op - det er gratis

Det er gratis og uforpligtende at modtage et tilbud på din tømrer opgave